Laat van je horen!

even kletsen?

Veelgestelde vragen

Ik kan niet inloggen. Help!

De Online FrisseBaan trainingen kun je bereiken via:
 https://academie.frissebaan.nl/login

Hier kun je je wachtwoord resetten. Werkt dat nog niet?
Verwijder je browsergeschiedenis. Hierdoor reset je je browser waardoor hij niet automatisch gegevens invult die niet kloppen.
Helpen deze tips niet, neem dan contact op met fardou@frissebaan.nl. Dan helpen we je snel verder!

Als je een losse training koopt bij FrisseBaan heb je toegang tot de training zolang deze bestaat. En dat is heel lang. Je kan de training dus op je eigen tempo volgen, wanneer jij wilt.

Dit is een erg persoonlijke vraag en wij snappen dat je hier hulp bij nodig hebt. Wij hebben hiervoor de FrisseBaan Quiz ontwikkeld. Deze Quiz geeft inzicht welk FrisseBaan product voor jou NU de meeste impact gaat maken. Klik hier om de FrisseBaan Quiz te maken.

Bij jouw uitslag staat de training vermeldt die wij jou aanraden om mee te starten. Hier vind je ook een zeer uitgebreide uitleg over het doel en de inhoud van de training. Twijfel je daarna nog steeds? Lees dan ook de meeste gestelde vragen onder de informatie van de training. Vaak staan daar nog weer andere antwoorden die je twijfel weg kunnen nemen. Als je daarna toch nog twijfelt, stuur ons gerust een mailtje op fardou@frissebaan.nl of stuur ons een DM op Instagram.